Univerzalne vrećice za usisavač

Univerzalne vrećice za usisavače NE POSTOJE!!!

U ovome blogu pročitajte

univerzalna vrećica za usisavač

Koje su univerzalne vrećice?

Da pojasnimo nekoliko zabluda. Neki se ljudi pitaju: zašto ne postoje univerzalne vrećice za usisavač?

Kao što smo napisali u prethodnim blogovima, usisavači se dijele na nekoliko vrsta, a najveća razlika među njima je njihova veličina. Nije praktično staviti vrećicu od cca 20 l. usisavač zapremnine 2-3 l. ili vrećicu zapremnine 2-3 l. u industrijski usisavač. Taj usisavač ne bi mogao normalno usisavati i može doći do kvara samog uređaja.

A što s usisavačima slične veličine?

Usisavači slične veličine se najviše razlikuju u obliku kartonskog ili plastičnog nosača vrećice. Glavna razlika je što su neki usisavači dizajnirani s crijevom na prednjem dijelu usisavača, a neki na poklopcu, te je sjedanje vrećice drugačije. Također neki usisavači imaju centralo smješten otvor nosača vrećice, a neki ne i ako se umetne pogrešna vrećica, tada se crijevo usisavača ne poklapa s otvorom vrećice i dolazi do usisavanja prašine u spremnik.

Uvijek koristite odgovarajuću vrećicu.

SOS vrećice za usisavač (… nisu univerzalne vrećica za usisavač)

Na tržištu postoje takozvane sos vrećice koje neki smatraju da su univerzalne vrećice za usisavač. ONE TO NISU.

Takva vrećica nema plastični ili kartonski nosač, već je na tom mjestu ljepljiva traka na koju se može zalijepiti nosač s prethodne vrećice. Njena funkcija je kao što i samo ime kaže “pomoćna” vrećica koja se može staviti ako se ne može naći odgovarajuća vrećica i ako imate ispravni nosač s prethodne vrećice. Često se dogodi da ta vrećica padne, jer samoljepljiva traka nije dovoljna da drži samu vrećicu dulje vrijeme.

Naše vrećice su lijepljene posebnim dvokomponentnim ljepilom koje može držati nosač i više nego je potrebno.

Ne nasjedajte na priče o univerzalnim vrećicama već nabaviti najbolje vrećice na našoj stranici.

Najbolje vrećice za usisavač

Najbolja vrećica za usisavač mora podnijeti sve teškoće koje se pred nju stave. Nije bitno zove li se ona ovako ili onako, već je najbitnije da ona ispunjava svoju svrhu, a to je čisti Vaš dom.

Ako Vaša vrećica i nakon mjesec dana normalnog usisavanja vuče to je znak da imate kvalitetnu vrećicu. Njena snaga se može smanjiti s vremenom ali je to najbolji znak da je ona na razini zadatka.

Ukoliko koristite naše kvalitetne vrećice koje su izrađene od MicrofiltPlus materijala, tada možete biti sigurni da imate najbolju vrećicu za usisavač.

https://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum_cleaner

 

Tražite vrećice za usisavač?

Pronađite baš onu vrećicu ili filter koji Vam treba.

Ako niste pronašli odgovarajuću vrećicu ili niste sigurni javite nam se na telefon ili WhatsApp gumb. Odgovaramo odmah ili u najkraćem roku.