Koji su dijelovi usisavača?

Znate li od čega se sve sastoji Vaš usisivač? Njegovi najbitniji dijelovi su motor, kućište, crijeva usisivača, teleskopske cijevi, četke usisivača i nastavak za usisavače.

U ovome blogu pročitajte

S obzirom na funkciju usisavača i lanca filtracije ugrađenog unutar uređaja, vrećica za usisavač čini prvu i najvažniju fazu filtracije.

Što se događa u Vašem usisavaču prilikom usisavanja?

S obzirom na funkciju usisavača i lanca filtracije ugrađenog unutar uređaja, vrećica za usisavač čini prvu i najvažniju fazu filtracije. Znate li koju vrstu vrećica koristi vaš usisavač?

Unutrašnost usisavača

Čestice prašine i nečistoća, usisavaju se u unutrašnjost usisavača jakim negativnim tlakom. Usisane čestice se filtriraju kroz materijal vrećice i sakupljaju unutar vrećice. Vrećica zadržava 99.5% svih čestica dok filter motora i HEPA filter zadržavaju ostatak. Ovim načinom usisavanje je potpuno ispravno.

Kako pronaći odgovarajuću vrećicu za usisavač?

Najpouzdaniji način odabira odgovarajuće vrećice za usisavač na našoj stranici je odabirom marke (branda) te odabirom modela određene marke. Nakon toga će se pojaviti točno koju vrećicu koristi Vaš usisavač.

Također odgovarajuću vrećicu možete pronaći upisom točnog ili djelomičnog naziva u tražilicu.

Ako ne znate koji je točan naziv Vašeg usisavača, možete te informacije pronaći na kontrolnoj markici usisavača i poslati nam sliku e-mailom, Viberom, WhatsApp-om, Telegramom ili Signalom.

Prave vrećice za usisavač koji imate pronaćićete po oznaci modela usisavača

Tražite vrećice za usisavač?

Pronađite baš onu vrećicu ili filter koji Vam treba.

Ako niste pronašli odgovarajuću vrećicu ili niste sigurni javite nam se na telefon ili WhatsApp gumb. Odgovaramo odmah ili u najkraćem roku.